Justin

Enkele kaart 15×12 cm met een extra luxe uitstraling door de 2 losse labeltjes eraan. Het kaartje is ook leverbaar zonder de labeltjes!

SKU: G-LB50 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Enkele staande kaart, met 2 losse labeltjes eraan..helemaal hip en trendy! De naam staat voorop, tussen de feestelijke confetti.  Op de achterkant wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij de geboortegegevens. Op de losse labeltjes kan bijvoorbeeld de naam van de ouders, een uitnodiging voor een kraamborrel of een lief klein gedichtje worden geplaatst. Verliefd op dit ontwerp….maar liever zonder de labeltjes..? Dat kan natuurlijk ook!

Levering

De labelkaartjes kunnen worden geleverd als setje van 2 of 3 kaartjes, of als enkele kaart aan beide kanten bedrukt. Ze worden afgewerkt met een luxe wax koord, vlastouw of katoenkoord in kleur naar keuze. (wax: wit, roze, turquoise, blauw of mocca; of katoenkoord in wit/roze, wit/zwart of wit/grijs)

De labels worden compleet samengesteld en afgewerkt geleverd! De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm of 15x11 cm voor enkele kaartjes met de twee kleine labeltjes eraan; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Mat MC (wit, iets gladder papier)
  • Parelmoer (papier met een mooie parelmoer glinstering)
  • Conqueror (offwhite papier met een lichte structuur).
follow and like:

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort