Aimee

Geboortekaartje luipaard printje voor een lief en stoer meisje. Dit setje bestaat uit 2 labels, maar kan ook met een derde label worden uitgebreid voor bijvoorbeeld de kraamborrel uitnodiging.

Artikelnummer: G-LB05-4 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje luipaard printje in roze en zwart. Dit labelsetje is stoer en lief tegelijk. De naam van jullie meisje staat op het eerste label, mooi boven de dieren print. Op het achterste label komt het luipaard printje weer terug, en daaronder staan dan alle gegevens. Ook de achterzijde van deze geboortekaartjes kunnen bedrukt worden. Door middel van persoonlijk contact passen wij jullie kaartje naar wens aan. En daardoor ontstaat het perfecte kaartje voor jullie. Net als alle kaartjes, kunnen we dit kaartje ook helemaal aanpassen, in kleur, afbeelding en indeling.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en eventueel snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord, vlastouwtje of zijden lintje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het koord, touw of lint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
13

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

stijl

,

productsoort