Alec

Drieluik geboortekaartje met los label. Voorzien van een los labeltje als rondje of hartje in te vullen met eigen tekst. Het labeltje kunnen jullie zelf met een touwtje naar keuze om het kaartje bevestigen.

Artikelnummer: G-DL-15 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Drieluik geboortekaartje met los label. De combinatie van de blauwe hartjes en het grijs maken dit kaartje erg lief, en tegelijkertijd stoer. Vanwege de aparte vorm en het losse labeltje in de vorm van een hartje, of een rondje is dit kaartje een opvallende verschijning. Daarmee is dit kaartje een unieke manier voor de aankondiging van de geboorte van jullie zoontje. Liever geen fotootje? Ook dat kan! Laat het ons weten dan passen we het aan naar jullie wens.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort