Alec vlaggetjeslijn

Vlaggenlijntje als geboortekaartje Alec. Dit kaartje is perfect om bijvoorbeeld een extra vlaggetje toe te voegen met daarop de uitnodiging voor jullie kraamfeest.

Artikelnummer: G-VL04-1-4 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Vlaggenlijntje als geboortekaartje Alec Met deze aparte vlaggenlijn met de leuke luiaardjes, kondigen jullie de geboorte feestelijk aan. Vanwege de combinatie van vorm en ontwerp is dit een heel apart kaartje. Een vlaggetje minder? Dat kan. Eentje meer? Ook dat! Uiteraard passen we de kleuren naar jullie wens aan. Op deze manier maken we samen het perfecte kaartje voor jullie.

Levering

De vlaggetjes lijntjes kunnen worden geleverd als setje van 3 of meer vlaggetjes. Ze worden enkelzijdig bedrukt en afgewerkt met een zijde lint of vlastouw in kleur naar keuze. We kunnen van ieder ontwerp op onze website een vlaggetjes lijn maken! De vlaggenlijntjes dienen jullie zelf in elkaar te zetten. Wij leveren de kaartjes voorzien van gaatjes, en bijbehoren touw aan. De levertijd is  1-2 werkdagen, en voorzien van foliedruk 3-4 werkdagen. Liever niet zelf knutselen?  Wij kunnen ze, muv onze vakanties (2022: 28-07 / 04/09/2022) compleet samengesteld aanleveren. De levertijd is dan 2-3 werkdagen, en de meerprijs 15%. De afmeting van de losse vlaggetjes is (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

achtergrond