Alec vlaggetjeslijn

Vlaggenlijntje als geboortekaartje Alec. Dit kaartje is perfect om bijvoorbeeld een extra vlaggetje toe te voegen met daarop de uitnodiging voor jullie kraamfeest.

Artikelnummer: G-VL04-1-4 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Vlaggenlijntje als geboortekaartje Alec Met deze aparte vlaggenlijn met de leuke luiaardjes, kondigen jullie de geboorte feestelijk aan. Vanwege de combinatie van vorm en ontwerp is dit een heel apart kaartje. Een vlaggetje minder? Dat kan. Eentje meer? Ook dat! Uiteraard passen we de kleuren naar jullie wens aan. Op deze manier maken we samen het perfecte kaartje voor jullie.

Levering

De vlaggetjes lijntjes kunnen worden geleverd als setje van 3 of meer vlaggetjes. Ze worden enkelzijdig bedrukt en afgewerkt met een zijde lint of vlastouw in kleur naar keuze. We kunnen van ieder ontwerp op onze website een vlaggetjes lijn maken! Standaard worden de lijntjes compleet samengesteld en afgewerkt geleverd! (levertijd 2-3 werkdagen) muv de vakantie periodes van Meneer Vogel, in die periode bieden wij de mogelijkheid dat jullie zelf de vlaggetjes snijden en rijgen, daarmee ontvangen jullie dan maar liefst 15% korting op de lijntjes. Mocht je sowieso liever de vlaggenlijntjes zelf snijden en rijgen, kan dat uiteraard ook, ook dan geldt de korting van 15% en meteen ook  een snellere levertijd van 1-2 werkdagen. In het geval jullie zelf de lijntjes samenstellen, leveren wij de vlaggetjes, waar geen geboortegegevens op staan, van te voren al aan, voorzien van gaatjes en snijlijntjes, zodat jullie deze van te voren kunnen voorbereiden. Na de geboorte sturen we dan het vlaggetje met de geboortegegevens toe en kunnen de lijntjes snel worden verstuurd. De afmeting van de losse vlaggetjes is (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

achtergrond