Anoek

Dubbel geboortekaartje met schilpadjes. De lieve schildpadjes, in mooie zachte pastel tinten, maken dit een bijzonder lief en apart kaartje

Artikelnummer: G-WA_03-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Dubbel geboortekaartje met schildpadjes. De naam en geboortedatum staan voorop, boven de schattige schilpadjes. De baby schildpad komt op de binnenzijde weer terug. Dit kaartje is ook prachtig met de naam op de voorkant in koperfolie. Geen fan van de kleuren? Wij passen het kaartje uiteraard helemaal naar jullie wens aan. Daarmee wordt het jullie unieke geboortekaartje.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

, , ,

productsoort

jongen-meisje