Bas staand

Geboortekaartje met waterverf blauw. Staande kaartjes! Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De prachtige waterverf vlekken maken dit een lief kaartje, omdat het niet altijd stoer hoeft te zijn!

Artikelnummer: G-ST_40 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met waterverf blauw. Een staande kaart, voor- en achterzijde bedrukt. De prachtige kleuren blauwe waterverf in combinatie met de hartjes maken dit ene heel bijzonder kaartje. De naam en geboortedatum staan voorop. De waterverf vlekken komen op de achterzijde weer terug. Uiteraard is op de achterzijde voldoende ruimte voor jullie eigen teksten, maar ook voor een stukje bezoektekst bijvoorbeeld. Geen fan van de kleuren? Uiteraard passen we het kaartje helemaal naar jullie wens aan, en daarmee wordt het meteen jullie unieke ontwerp.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje