Bodi

Geboortekaartje met losse labeltjes. Kiezen jullie voor afgeronde hoekjes?  Of juist niet? Het labeltje, met het eigen gekozen touwtje, maakt dit kaartje helemaal af.

Artikelnummer: G-ELMT-03 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met losse labeltjes. De kaartjes zijn dubbelzijdig bedrukt. Er is voldoende ruimte voor alle informatie. Vanwege de mooie grijs blauwe kleur in combinatie met het bruin/goud is dit een echt jongens kaartje. Jullie bepalen zelf de tekst op het labeltje en kiezen uiteraard ook zelf het touwtje. Liever andere kleurtjes? Of geen ronde hoekjes aan het kaartje? Dat kan allemaal, neem contact met ons op, dan maken we samen het perfecte geboortekaartje voor jullie.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt en geleverd met een touwtje of lintje in kleur naar keuze, met een labeltje, voorzien van gaatjes. Het kaartje heeft afgeronde hoekjes. Wij leveren de kaartjes, met losse touwtjes en labeltjes, voorzien van gaatjes. Deze kaartjes kunnen jullie zelf in elkaar zetten. De afmeting van de enkele kaartjes is  (hxb) 15x11 cm, de grootte van het labeltje is 4 cm; voor prijzen kijk hier..    Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje