Bodi Drieluik Kaartje

Geboortekaartje drieluik met los labeltje. Jullie bepalen zelf de tekst op het labeltje en uiteraard de kleur van het touwtje.

Artikelnummer: G-DL-0101 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje drieluik met los labeltje. De combinatie van grijsblauw, wit en karton kleur, geven dit kaartje de perfecte uitstraling. Vanwege de aparte vorm en het losse labeltje in de vorm van een rondje of een hartje is dit kaartje een opvallende verschijning. Daarmee is dit kaartje een unieke manier voor de aankondiging van de geboorte van jullie zoontje. Vinden jullie de kleur niet mooi? Laat het ons weten dan passen we het aan naar jullie wens, daardoor word het jullie perfecte kaartje.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, , , ,

productsoort