Bradley

De trend van nu, geboortekaartjes in het jungle thema. Dit geboortekaartje past daar perfect in, met bladeren, en een prachtige abstracte olifant.

Artikelnummer: G-ST-50 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Prachtig geboortekaartje met een abstracte olifant in een jungle omgeving. Dit kaartje is helemaal de trend van nu! Dit ontwerp leent zich prachtig voor een laagje goudfolie, op bijvoorbeeld de naam, of de olifant. Ook zonder het folie is dit een heel stoer en eigentijds kaartje. Geen fan van de jungle afbeelding, of liever een ander dier in plaats van de olifant? Wij passen de geboortekaartjes altijd helemaal naar jullie wens aan. Dit doen we met persoonlijk contact, waardoor we het perfecte kaartje voor jullie kunnen maken.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is standaard 15x11 cm of 20x10 cm, maar is in ieder gewenst formaat aan te passen, voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, , ,

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort

jongen-meisje