Casper

Label geboortekaartje tipi en veertjes. De frisse kleuren maken dit een mooi geboortekaartje. Uiteraard ook weer leverbaar als enkel label, of juist als setje van drie labeltjes.

Artikelnummer: G-LB-205-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Label geboortekaartje tipi en veertjes. Een setje met 2 labels. De naam staat voorop, boven de stoere tipi, op een ondergrond van schoolbord krijtverf. Vanwege de pijltjes en de veertje in dit ontwerp, is dit een echt stoer kaartje. Op het tweede label staan de geboortegegevens, weergegeven met symbolen. Uiteraard kunnen we dit kaartje aanpassen in elke kleur van jullie keuze. Vanzelfsprekend is dit kaartje ook leverbaar als enkel label, of juist als setje van drie kaartjes.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, , ,

productsoort