Dana

Label geboortekaartje botanisch ontwerp. Een prachtig geboortekaartje met mooie warme kleuren. Voeg een derde label toe als uitnodiging voor jullie kraamfeest. Zo bepalen jullie zelf wie een setje van twee, en wie een setje van drie labeltjes krijgt.

Artikelnummer: G-LB35 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Label geboortekaartje botanisch ontwerp. Een setje van twee labeltjes, die uiteraard uit te breiden is met een derde labeltje. Het ontwerp straalt een tikje nostalgie uit, met een vleugje liefde, de perfecte mix voor jullie geboortekaartje. Toch liever andere kleurtjes? Leuk! Laat ons je wensen weten, dan gaan we samen aan de slag met een geboortekaartje op maat voor jullie.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

kleuren

, , ,

stijl

,

productsoort