Daphne

Geboortekaartje met strak geïllustreerde bloemen. Staande kaartjes, simpel van vorm, mooi van ontwerp. Dit kaartje heeft een strak moderne uitstraling en is helemaal naar jullie wens aan te passen.

Artikelnummer: G-ST_39-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met strak geïllustreerde bloemen. Dit kaartje heeft modern geïllustreerde bloemen en lijnvormen, en is daarmee perfect voor  ouders die écht iets anders willen dan de standaard geboortekaartjes. Geen fan van de kleuren= Geen probleem, wij passen het kaartje vanzelfsprekend helemaal naar jullie wens aan. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk dit kaartje in een ander formaat te bestellen. Kortom, het perfecte kaartje voor jullie.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is standaard 15x11 cm of 20x10 cm, maar is in ieder gewenst formaat aan te passen, voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort

jongen-meisje