Delano

Stoer en trendy geboortekaartje met goudkleurige spetters, prachtig in combinatie met spotlak

Artikelnummer: G-STsp_15 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Prachtig geboortekaartje met een prachtige kleurencombinatie. De geel gouden kleur vraag duidelijk om een Spotlak laagje voor een extra zichtbaar, maar vooral voelbaar effect. Bepaal zelf waar de spotlak toegepast moet worden, bijvoorbeeld alleen op de naam? Maar ook alleen op het hartje geeft een prachtig effect. Jullie mogen het bepalen. Nieuwsgierig? Vraag dan een proefkaartje aan, daarmee krijgen jullie een goed beeld van het kaartje en het effect. Uiteraard ook een prachtig kaartje zonder spotlak.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is 15x11 cm, staand of liggend; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje