Dennis

Tentkaartjes als geboortekaartje Dennis.  Onze tentkaartjes zijn uniek van vorm, en blijven uit zichzelf staan, en daarmee een echte blikvanger.

Artikelnummer: G-TC-04 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Tentkaartjes als geboortekaartje Dennis. Kaartjes die je mooi neer kunt zetten en af kunt werken met een touwtje, strikje of een stoer splitpennetje! Op dit ontwerp staat aan de ene zijde de naam van jullie zoontje, op een prachtig groene ondergrond. Op de andere zijde staan natuurlijk de geboortegegevens. Vanwege de vorm is dit een opvallende verschijning, en daarom perfect voor de aankondiging van jullie trots!

Goed om te weten: We kunnen van ieder ontwerp op de website een tentkaartje maken!

Levering

De tentcards worden voorzien van gaatjes aangeleverd. Ze kunnen worden afgewerkt met een splitpennetje, touwtje of zijdestrikje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 10,5 x 13 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort