Danny

Dubbelkaartje regenboog en olifantje. Op de voorzijde een lief olifantje boven op de mooi gekleurde regenboog.  Ook dit kaartje is in ieder ander formaat van de site te leveren.

Artikelnummer: G-OL-01-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Dubbelkaartje regenboog en olifantje. Op de voorkant van dit geboortekaartje staat een lief olifantje bovenop de regenboog. De stoere kleuren en lieve illustratie maken dit een prachtig en opvallend kaartje. Op de binnenzijde uiteraard dezelfde stijl en voldoende ruimte voor jullie teksten. Niet zo’n fan van de kleuren? Laat het ons weten, dan passen wij het aan.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje

,