Emily label

Labeltjes geboortekaartje met hartjes. De naam staat voorop tussen de mooie, zacht gekleurde hartjes. Voeg een derde labeltje toe als uitnodiging voor

Artikelnummer: G-LB-206 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Labeltjes geboortekaartje met hartjes! Mooie hartjes in zachte kleuren, met daar tussenin de naam en geboortedatum van jullie dochtertje. Dit kaartjes is zo lief, zo mooi, helemaal perfect om de komst van jullie dochtertje aan te kondigen. Uiteraard ook leverbaar als enkel labeltje. Of, voeg juist een derde labeltje toe met daarop de uitnodiging voor jullie kraamfeest. Door middel van het bijgeleverde touwtje of strikje geef je je eigen finishing touch aan dit kaartje.

 

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort