Florian

Geboortekaartje luchtballon voor jongens. Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De prachtige luchtballon en vrolijke vogels maken dit kaartje uniek en anders.

Artikelnummer: G-ST_31 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Geboortekaartje luchtballon voor jongens. Dit kaartje heeft een langwerpige vorm, met een prachtige luchtballon. De vrolijke vogeltjes op de voorzijde lijken jullie zoontje welkom te heten. De naam en geboortedatum staan voorop. Uiteraard is op de achterzijde voldoende ruimt voor jullie teksten. Uiteraard ook leverbaar in ieder ander formaat welke wij hanteren.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje