Soof

Geboortekaartje in de vorm van een dubbel labelsetje. Met het lieve vogeltje voorop, is dit de perfecte manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen. Uiteraard ook als enkel label te bestellen.

Artikelnummer: G-LB01-1-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Label kaartjes zijn vanwege hun vorm hip en trendy. Een luxe set met 2 labels, op het voorste label de naam onder het vrolijke, vogeltje. Vanwege de mooie zachte kleuren, alsmede het lieve vogeltje is dit een heel lief geboortekaartje. Al met al een prachtig kaartje, en daarmee kortom perfect voor de aankondiging van jullie kindje.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort