Daisy

Geboortekaartje labels met olifantje. Een setje van twee labeltjes vormen samen dit lieve geboortekaartje. Op het voorste label een lief baby olifantje in een winters warme omgeving en op het tweede labeltje voldoende ruimte voor jullie teksten

Artikelnummer: G-LB05 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje labels met olifantje. Een setje van twee labeltjes vormen samen dit lieve geboortekaartje. Op het voorste label een lief baby olifantje in een winters warme omgeving. Lief, zacht en daarmee perfect om jullie dochtertje mee voor te stellen aan de wereld. Geven jullie een kraamfeest? Leuk! Voeg een derde labeltje toe waarmee je precies die mensen uitnodigt waar jullie samen het kraamfeest willen vieren. Zijn jullie niet zo’n fan de de kleuren? Geen probleem, uiteraard passen we het kaartje helemaal naar jullie wens aan. En daarmee wordt het jullie perfecte kaartje.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en eventueel snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord, vlastouwtje of zijden lintje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het koord, touw of lint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort