Ranomi

Geboortekaartje met droomvanger in label vorm. Zo leuk deze labelsetjes met een mooie, lieve dromenvanger. Voeg een labeltje toe voor het kraamfeest en het is een prachtig, compleet setje.

Artikelnummer: G-LB33 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met droomvanger in label vorm. De naam staat voorop, onder de hippe droomvanger, zowel de kleur als het ontwerp zijn trending! Op het achterste label wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij de geboortegegevens. Niet zo’n fan van de kleuren? Zowel de kleuren als het formaat zijn aan te passen. Door middel van persoonlijk contact maken we samen het perfecte kaartje.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort