Maddy

De naam van jullie kindje staat boven de sprookjesachtige wereldbol vol van nieuw leven. Mooie waterverf kleuren in zalm roze tinten. Prachtig, lief en uniek, dat is dit geboortekaartje

Artikelnummer: G-ST_42 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje wereldbol en hertjes. De naam van jullie kindje staat boven de sprookjesachtige wereldbol, met mooie waterverf kleuren in zalm roze tinten. Prachtig, lief en uniek, dat is dit geboortekaartje. En daarmee perfect om de geboorte van jullie dochtertje aan de kondigen. Bepaal zelf welk hertje aan de binnenzijde nog een keertje terug komt. Geen fan van de kleuren? Vanzelfsprekend passen we het dan naar jullie wens aan. En daarmee is het meteen jullie unieke kaartje. Uiteraard kunnen we dit kaartje ook leveren in een andere vorm, bijvoorbeeld een labelkaartje of een drieluik kaartje.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is standaard 15x11 cm of 20x10 cm, maar is in ieder gewenst formaat aan te passen, voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje