Maia

Sprookjesachtig kaartje met blauwe bloemetjes en twee lieve elven meisjes.

Artikelnummer: G-SP-01-3 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Nieuw, dit geboortekaartje met magisch mooie elfjes. Omdat wonderen soms echt gebeuren. Vanwege de combinatie van de prachtige bloemen met de sprookjesachtige elfjes, is dit kaartje perfect om jullie wondertje aan de de wereld bekend te maken.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is 15x11 cm, staand of liggend; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie, en daarmee onze topper!
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, , ,

stijl

,

productsoort

jongen-meisje