Geboorteladdertje – Dunya

Geboorteladdertje Jungle. De laddertjes zijn super origineel, lief en helemaal anders dan anders. Geen fan van de kleuren? Dan passen wij het aan voor jullie, precies zoals jullie willen. Een daarmee wordt het meteen jullie eigen, unieke laddertje! En het leuke…je kunt verschillende samenstellingen maken, zo maak je een laddertje voor de mensen die je wél, en mensen die je juist niet op de kraamfeest wil uitnodigen.

Artikelnummer: LA-10-1 Categorie: Tags: , , , , , , ,

Beschrijving

Geboorteladdertje Jungle. De laddertjes zijn super origineel, lief en helemaal anders dan anders. En het leuke…je kunt verschillende samenstellingen maken, zo maak je een laddertje voor de mensen die je wél, en mensen die je juist niet op de kraamfeest wil uitnodigen.

Levering

Deze laddertjes dienen jullie zelf in elkaar te zetten. Wij leveren de kaartjes voorzien van gaatjes, en bijbehoren touw aan. De levertijd is  1-2 werkdagen, en voorzien van foliedruk 3-4 werkdagen. De afmeting van de laddertjes zijn 4x kaartjes van 13 cm breed en 6 cm hoog. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje