Iris

Tentkaartjes zijn de nieuwste ontwerpen, prachtig om neer te zetten en genoeg ruimte voor jullie teksten.

Artikelnummer: G-TC-03 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Nieuw! Onze Tentkaartjes. Vanwege de vorm van dit geboortekaartje, kun je hem prachtig neerzetten.! Aan de voorkant van dit ontwerp staat de naam van jullie dochtertje in mooie zacht roze in combinatie met zacht grijs. Op de andere zijde staan natuurlijk de geboortegegevens. Er is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een gedichtje of kraamfeest uitnodiging. Het kaartje is vanwege zijn vorm een opvallende verschijning, en daarmee perfect om de geboorte van jullie trots aan te kondigen.

Goed om te weten: We kunnen van ieder ontwerp op de website een tentkaartje maken!

Levering

De tentcards worden voorzien van gaatjes aangeleverd. Ze kunnen worden afgewerkt met een splitpennetje, touwtje of zijdestrikje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 10,5 x 13 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, , ,

stijl

,

productsoort