Joris vlaggenlijn

Vlaggenlijntje Joris in stijlvol groen met aquarel waterverf vlekken. Bepaal zelf het aantal vlaggetjes, en stel zo het perfecte vlaggenlijntje samen.

Artikelnummer: G-VL08 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Vlaggenlijntje Joris in stijlvol groen. Jullie zoontje is geboren en daarom is het feest. Met dit geboortekaartje in de vorm van een stoere vlaggenlijn met aquarel waterverf vlekken, in combinatie met brond en goudkleur,  kondigen jullie de geboorte feestelijk aan. Vanwege de combinatie van vorm en ontwerp een stoer kaartje. Een vlaggetje minder? Dat kan. Eentje meer? Ook dat! Ben je geen fan van kleuren? Ook dat is geen probeem, laat het ons weten, dan passen we het aan, zodat het jullie perfect kaartje wordt.

Levering

De vlaggetjes lijntjes kunnen worden geleverd als setje van 3 of meer vlaggetjes. Ze worden enkelzijdig bedrukt en afgewerkt met een zijde lint of vlastouw in kleur naar keuze. We kunnen van ieder ontwerp op onze website een vlaggetjes lijn maken! De vlaggenlijntjes dienen jullie zelf in elkaar te zetten. Wij leveren de kaartjes voorzien van gaatjes, en bijbehoren touw aan. De levertijd is  1-2 werkdagen, en voorzien van foliedruk 3-4 werkdagen. Liever niet zelf knutselen?  Wij kunnen ze, muv onze vakanties (2022: 28-07 / 04/09/2022) compleet samengesteld aanleveren. De levertijd is dan 2-3 werkdagen, en de meerprijs 15%. De afmeting van de losse vlaggetjes is (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

achtergrond