Julian

XL label met prachtige alpacas en cactussen in een mooi vaal groene kleur.

Artikelnummer: G-XL-01 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Nieuw! XL Labels. Een extra groot geboortekaartje in de vorm van een label. De naam staat aan de voorzijde, samen met de prachtige alpacas en cactussen. Stoer, lief, hip, te leuk. Op de achterzijde staan de geboortegegevens op een speelse manier weergegeven. Vanwege zijn kleuren en afmeting is dit het perfecte kaartje voor de aankondiging van de geboorte van jullie zoontje.

Levering

De XL label kaartjes worden geleverd als 1 losse kaartje, voore en achterzijde bedrukt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en eventueel snijlijntjes voor het afknippen/snijden van de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 20x10 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort