Juliette Labeltag Setje

Hip, stoer en nieuw! Een setjes labels uitgevoerd als tag kaartjes. De drie kaartjes zijn verschillend in lengte waardoor je ze onderling mooi verspringen.

Artikelnummer: G-LBT201 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Setje van drie, in lengte verspringende labels. Vanwege de in lengte verspringende kaartjes is dit een opvallende verschijning. Het kaartje is uniek door zijn vorm en ontwerp. Zacht, lief, uniek en net even anders. Liever andere kleurtjes? Wij passen de kaartjes altijd helemaal naar jullie wens aan1

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

,

kleuren

, ,

stijl

, , ,

productsoort