Justin Dubbel Kaartje

Geboortekaartje met confetti en labeltjes, helemaal in de hippe groen/grijze kleur van dit moment. De labeltjes en het touwtje zijn er opgedrukt.

Artikelnummer: G-LB047 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met confetti en labeltjes. De labeltjes aan de voorkant zijn er gewoon opgedrukt, net als het touwtje. Een uniek ontwerp, prachtig om de geboorte van jullie zoontje op een bijzondere manier aan te kondigen. Liever andere kleuren? Wij passen de kaartjes altijd helemaal naar jullie wens aan!

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort