Justin

Geboortekaartje met confetti en losse labeltjes. Jullie bepalen zelf de tekst op de labeltjes en uiteraard de kleur van het touwtje.

Artikelnummer: G-LB50 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met confetti en losse labeltjes. De naam van jullie kindje op de voorkant staat boven de feestelijke confetti. Op de achterzijde van het kaartje komen dan  jullie eigen gegevens. Uiteraard bepalen jullie zelf de tekst op de labeltjes. Niet zo’n fan van de kleuren? Uiteraard passen wij het kaartje helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt en voorzien van 1, of 2 losse labeltjes. De afmeting van de enkele kaartjes is  (hxb) 15x11 cm; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort