Kevin

Geboortekaartje groen met droomvanger, in een staand model. Uiteraard ook leverbaar met andere kleuren of in een ander formaat. Wij passen het kaartje helemaal naar jullie wens aan.

Artikelnummer: G-ST_55 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje groen met droomvanger en veertjes. Dit geboortekaartje is een staand model aan de voor- en achterzijde bedrukt. De eigentijdse kleuren passen helemaal bij de trends van nu. Daarmee is dit kaartje perfect voor het aankondigen van de geboorte van jullie zoontje.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is 15x11 cm, staand of liggend; voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje