Stan

Labelkaartje met lieve giraffe. Dit kaartje in de mooie grijs groene kleur met luipaardprint, is de perfecte manier om de geboorte van jullie zoontje aan te kondigen.

Artikelnummer: G-LB042-1-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Labelkaartje met lieve giraffe. Helemaal hip en trendy. Dit setje van 2 labeltjes heeft aan de voorzijde een mooie afbeelding van een giraf met bijpassende print. Op het achterste label is voldoende ruimte voor de geboortegegevens, wellicht een gedichtje en zelfs een bezoektekstje. Uiteraard zijn de kleuren, maar ook de afbeeldingen helemaal naar jullie wens aan te passen. Kortom, een eigentijds geboortekaartje, en daarmee perfect om de geboorte van jullie zoontje aan te kondigen.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

kleuren

, , ,

stijl

, , ,

productsoort