June

Labelkaartjes met waterverf aquarel in verschillende tinten roze. De kaartjes zijn verschillend in lengte en daarmee een unieke manier voor de aankondiging van jullie meisje.

Artikelnummer: G-LBT210 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Labelkaartjes met waterverf aquarel. De naam van jullie kindje staat boven de prachtige waterverf vlek in verschillende tinten roze. Prachtig, lief en uniek, dat is dit geboortekaartje En daarmee perfect om de geboorte van jullie meisje aan de kondigen. De waterverf komt op het derde labeltje nog een keertje terug, en daarmee is het een prachtig geheel. Geen fan van de kleuren? Vanzelfsprekend passen we het dan naar jullie wens aan. En daarmee is het meteen jullie unieke kaartje.

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort