Lara en Luuk

Met dit prachtige kaartje kondigen jullie de geboorte van jullie tweeling aan!

Artikelnummer: G-ML02 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met dit kaartje kondigen jullie de geboorte van jullie tweeling aan! Twee baby olifantjes onder een mooie frisse boom. Ieder kindje heeft in dit voorbeeld zijn eigen kaartje. Het is mogelijk een derde label toe te voegen met een kraamfeest uitnodiging, helemaal in stijl van de overige kaartjes uiteraard.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

,

thema

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort