Lauren

Tentkaartje met kraft roze luipaardprintje. tentkaartjes kun je mooi neerzetten zodat ze ook echt opvallen. Voor- en achterzijde bedrukt, en het touwtje of strikje mogen jullie zelf kiezen.

Artikelnummer: G-TC-10 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Tentkaartje met kraft roze luipaardprintje. Kaartjes met een tentvorm, waardoor je ze mooi neer kunt zetten. Door middel van een touwtje of eem mooi zijdelintje bepaal je zelf je eigen afwerking. Zoals gezegd, blijven de kaartje mooi vanzelf staan en ze daarom een echte blikvanger. Maar, niet alleen de vorm is mooi, ook de roze met zwart luipaardprint in combinatie met de kartonkleur, geven dit kaartje de perfect lieve, maar ook mooie uitstraling. Niet zo’n fan van tentkaartjes, maar wel van het ontwerp? Geen probleem, laat het ons weten, en wij zetten het ontwerp om in de vorm die jullie willen.

Goed om te weten: We kunnen van ieder ontwerp op de website een tentkaartje maken!

Levering

De tentcards worden voorzien van gaatjes aangeleverd. Ze kunnen worden afgewerkt met een splitpennetje, touwtje of zijdestrikje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 10,5 x 13 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, , ,

achtergrond

,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort