Lauren

Label geboortekaartje met twee foto’s. Een geboortekaartje met de foto van jullie eigen kindje is altijd uniek! Uiteraard mag dit kaartje ook met één, of juist met meer foto’s, net wat jullie willen.

Artikelnummer: G-LB-250 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Label geboortekaartje met twee foto’s. Een setje van 2 labels. De naam staat voorop, tussen de, uiteraard, prachtige foto’s van jullie trots. Samengebonden met bijvoorbeeld een zijdestrikje, wordt dit kaartje zo mogelijk nog liever. Op het tweede label staan de geboortegegevens, weergegeven met symbolen. Kortom, dit kaartje is perfect voor de aankondiging van de geboorte van jullie kleine meisje. Niet zo’n fan van de kleuren? Laat het ons dan weten, dan passen we het kaartje naar jullie wens aan.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

,

kleuren

, , ,

stijl

,

productsoort