Lisa

Geboortekaartje met waterverf en flamingo. Staande kaartjes! Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De prachtige waterverf vlekken in verschillen tinten roze maken dit een uniek kaartje

Artikelnummer: G-ST_34 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje met waterverf en flamingo. Een staande kaart, met de voor- en achterzijde bedrukt. De prachtige pastel kleuren waterverf in combinatie met de hartjes en de flamingo maken dit ene heel lief, maar vooral, zomers kaartje. De naam en geboortedatum staan voorop. De waterverf vlekken komen op de achterzijde weer terug. Uiteraard is op de achterzijde voldoende ruimte voor jullie eigen teksten, maar ook voor een stukje bezoektekst bijvoorbeeld. Ben je niet zo’n fan van de kleuren? Geen probleem, dan passen we het gewoon naar jullie wens aan.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje