Livia

Drieluikkaartje wit roze met foto’s. Het kaartje mag mét, maar uiteraard ook zonder labeltje. De fotootjes leveren jullie ons aan, wij kunnen ze eventueel, gratis, voor jullie bewerken.

Artikelnummer: G-DL-028 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Drieluikkaartje wit roze met foto’s. Een geboortekaartje met de fotootjes van jullie kindje is altijd uniek! En daarmee meteen een prachtig geheel met de hartjes en het losse labeltje, met jullie eigen tekst uiteraard. Mede door de mooie zachte kleuren is dit een perfect kaartje voor de aankondiging van jullie trots. Willen jullie het kaartje liever in een andere kleur? Of een andere vorm label? Wij passen alle kaartjes helemaal, met persoonlijk contact, naar jullie wens aan.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje