Maddy

Geboortekaartje zalm aquarel wereldbol. De lieve hertjes, in combinatie met de  warme zalm kleuren en het subtiele groen geven dit kaartje een lieve uitstraling.

Artikelnummer: G-WA_10 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje zalm aquarel wereldbol. De naam van jullie kindje staat boven de vrolijke wereldbol, met mooie waterverf kleuren in roze tinten. Prachtig, lief en uniek, dat is dit geboortekaartje En daarmee perfect om de geboorte van jullie dochtertje aan de kondigen. Bepaal zelf welk hertje aan de binnenzijde nog een keertje terug komt. Geen fan van de kleuren? Vanzelfsprekend passen we het dan naar jullie wens aan. En daarmee is het meteen jullie unieke kaartje. Uiteraard kunnen we dit kaartje ook leveren in een andere vorm, bijvoorbeeld een labelkaartje of een drieluik kaartje.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje