Menno

Label geboortekaartje met verentooi. Uiteraard ook verkrijgbaar als enkele label, bijvoorbeeld in 20×10 cm, of als setje van 3 labeltjes.

Artikelnummer: G-LB34 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Label geboortekaartje met verentooi. Een setje van 2 labels. De naam en de geboortedatum staan op het voorste labeltje. Op het achterste label komen dan de geboortegegevens. Er is voldoende ruimte voor jullie teksten. Voeg bijvoorbeeld een derde labeltje toe voor de uitnodiging voor een kraamfeest, zo bepaal je zelf wie er een setje van 2, en wie er een setje van 3 labeltjes krijgt. Geen fan van de kleuren? Geen probleem, laat het ons weten, dan passen wij het kaartje helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

,

achtergrond

kleuren

,

stijl

,

productsoort