Mick

Dubbel kaartje met luipaard kapitaal. Dit kaartje is stoer en lief tegelijk, en daarmee perfect om jullie zoontje voor te stellen aan de wereld.

Artikelnummer: G-JU_01 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dubbel kaartje met luipaard kapitaal. De eerste letter van de naam van jullie zoon prachtig en stoer uitgelicht op dit dubbele kaartje. Het kapitaal is gevuld met een stoer luipaard printje. Een stoer, lief en eenvoudig ontwerp. Met dit kaartje kondigen jullie de geboorte van jullie trots op prachtige wijze aan. Ben je niet zo’n fan van de kleuren? Geen probleem, wij kunnen alle kaartjes helemaal naar wens aanpassen. Dus ook in afbeelding, kleur en indeling, precies zoals jullie het willen.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje