Mick

Geboortelabeltje okergeel en zwart. De labeltjes verspringen in lengte waarmee een speels effect wordt gemaakt. Liever een setje van 2? Dat kan uiteraard ook, laat het ons weten en wij gaan voor je aan de slag.

Artikelnummer: G-LBT123 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Geboortelabeltje okergeel en zwart. Vanwege deze stoere kleurcombinatie is dit een opvallende verschijning.  Een luxe set met 3 labels. De aparte vorm, maken dit geboortekaartje een opvallende verschijning.  Door middel van dit kaartje maken jullie de geboorte van jullie zoontje op perfecte wijze bekend. Geen fan van de kleuren? Geen probleem, wij maken samen met jullie, de kaartjes helemaal naar jullie wens.

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort