Mieke

Label geboortekaartje met bloemen. Geboortekaartje als setje van 2 labeltjes, in frisse kleuren. Liever andere kleuren? Leuk, laat het ons weten dan gaan wij aan de slag met jullie eigen ideeen.

Artikelnummer: G-LB42 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Label geboortekaartje met bloemen . Een setje van 2 labels. De naam staat op het voorste label, tussen de bloemen. Op het achterste label wordt de stijl verder doorgevoerd, met uiteraard daarbij de geboortegegevens. Geen fan van de gebruikte kleuren? Geen probleem, wij vinden het leuk om samen met jullie het kaartje helemaal naar wens te maken. Geven jullie een kraamfeest? Voeg dan een derde labeltje toe aan het setje en bepaal zo, wie er twee, en wie er drie labeltjes ontvangt.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort