Morris

Tentkaartjes zijn de nieuwste ontwerpen, prachtig om neer te zetten en genoeg ruimte voor jullie teksten.

Artikelnummer: G-TC-03-1 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Nieuw! Onze Tentkaartjes. Vanwege de vorm van dit geboortekaartje, kun je hem prachtig neerzetten.! Aan de voorkant van dit ontwerp staat de naam van jullie zoontje prachtig in een jungle achtergrond. De gouden luipaard afbeelding maakt het plaatje helemaal af. Wil je het kaartje echt laten shinen? Voeg dan op de gouden details goudfolie toe, daarmee is het kaartje helemaal af. Op de andere zijde staan natuurlijk de geboortegegevens. Er is genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een gedichtje of kraamfeest uitnodiging. Het kaartje is vanwege zijn vorm een opvallende verschijning, en daarmee perfect om de geboorte van jullie trots aan te kondigen.

Goed om te weten: We kunnen van ieder ontwerp op de website een tentkaartje maken!

Levering

De tentcards worden voorzien van gaatjes aangeleverd. Ze kunnen worden afgewerkt met een splitpennetje, touwtje of zijdestrikje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 10,5 x 13 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort