Nova

Romantisch lief geboortekaartje met bloemen. Staande kaartjes! Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De prachtige pastel bloemen matchen perfect met de groen tinten in de naam. Vraag nu je kaartje aan en ontvang 10% korting, zie de voorwaarden op de site.

Artikelnummer: G-ST_33-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Romantisch lief geboortekaartje met bloemen. Een staande kaart, voor- en achterzijde bedrukt. De prachtige bloemen in pastel waterverf  kleuren in combinatie met het aquarel maken dit een heel lief kaartje. De naam en geboortedatum staan voorop, tussen de bloemen. De bloemen komen op de achterzijde weer terug. Uiteraard is op de achterzijde voldoende ruimte voor jullie eigen teksten, maar ook voor een stukje bezoektekst bijvoorbeeld. Geen fan van de kleuren? Dan passen we die helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is standaard 15x11 cm of 20x10 cm, maar is in ieder gewenst formaat aan te passen, voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje