Nova

Romantisch lief geboortekaartje met bloemen. Staande kaartjes! Simpel van vorm, mooi van ontwerp. De prachtige pastel bloemen matchen perfect met de groen tinten in de naam. Vraag nu je kaartje aan en ontvang 10% korting, zie de voorwaarden op de site.

Artikelnummer: G-ST_33-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Romantisch lief geboortekaartje met bloemen. Een staande kaart, voor- en achterzijde bedrukt. De prachtige bloemen in pastel waterverf  kleuren in combinatie met het aquarel maken dit een heel lief kaartje. De naam en geboortedatum staan voorop, tussen de bloemen. De bloemen komen op de achterzijde weer terug. Uiteraard is op de achterzijde voldoende ruimte voor jullie eigen teksten, maar ook voor een stukje bezoektekst bijvoorbeeld. Geen fan van de kleuren? Dan passen we die helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De dubbele kaartjes zijn leverbaar als enkele-‚ dubbele of drieluikkaart  in de afmetingen 11x11 cm‚ 13x13 cm of 20x10 cm. Optioneel zijn de afgeronde hoekjes. voor prijzen kijk hier.

Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, , ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje