Nova

Geboortekaartje Nova zeediertjes. De naam van jullie kindje staat boven het lieve baby olifantje, met mooie, pastel  tinten. Een prachtig, lief en uniek, dat is dit geboortekaartje

Artikelnummer: G-ST_48-1-2 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Geboortekaartje Nova zeediertjes. De naam van jullie kindje staat boven de grappige, lieve octopus, met mooie pastel  tinten. Prachtig, lief en uniek dat is dit geboortekaartje. En daarmee perfect om de geboorte van jullie kindje aan de kondigen. Geen fan van de kleuren? Vanzelfsprekend passen we het dan naar jullie wens aan. En daarmee is het meteen jullie unieke kaartje. Uiteraard kunnen we dit kaartje ook leveren in een andere vorm, bijvoorbeeld een labelkaartje of een drieluik kaartje.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is standaard 15x11 cm of 20x10 cm, maar is in ieder gewenst formaat aan te passen, voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

kleuren

, ,

stijl

, , ,

productsoort

jongen-meisje

Andere suggesties…