Nova-Mae

Geboortekaartje roze bladeren voor meisjes. Dit is een staande kaart, maar kan uiteraard ook in een andere vorm worden geleverd.

Artikelnummer: G-ST-53 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Geboortekaartje roze bladeren voor meisjes. Niet stoer, niet standaard, maar wel héél erg lief! Dat is het geboortekaartje Nova-Mae.  Op de voorzijde de naam van jullie meisje in het grijs tussen een patroon van witte bladeren. Zo mooi en zo lief. Net als jullie meisje. Geen fan van de kleuren of afbeelding? Geen probleem, wij maken alle kaartjes helemaal naar jullie wens. Op het voorbeeld is een mini labeltje gebruikt, dit is los te bestellen bij deze kaartjes. Uiteraard is het kaartje ook mooi zonder het labeltje, puur en mooi in al haar eenvoud.

Levering

De enkele kaartjes worden dubbelzijdig bedrukt. De afmeting van de enkele kaartjes is standaard 15x11 cm of 20x10 cm, maar is in ieder gewenst formaat aan te passen, voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort

jongen-meisje