Raff

Stoer label geboortekaartje  met tipi. De drie kaartjes zijn verschillend in lengte waardoor je ze onderling mooi verspringen, en zo een speels geheel vormen. Ook verkrijgbaar in een maatje groter.

Artikelnummer: G-LBT124 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Stoer label geboortekaartje  met tipi. Vanwege deze kleurcombinatie van zwart wit mint en kraft is dit een hele stoere combinatie. Een luxe set met 3 labels. De aparte vorm, maken dit geboortekaartje een opvallende verschijning.  Door middel van dit kaartje maken jullie de geboorte van jullie zoontje op perfecte wijze bekend.

Levering

De labeltag kaartjes worden geleverd als 3 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is standaard 15x6,5, maar kunnen ook in 16x7,5 cm worden geleverd Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

,

kleuren

, ,

stijl

, ,

productsoort