Chantal

Roestbruin geboortekaartje met goudkleur. Wil je de naam met goudeffect? Of juist met echte goudfolie? Jullie bepalen het, net als het touwtje of strikje waar je dit kaartje mee samen knoop.

Artikelnummer: G-LB303 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Roestbruin geboortekaartje met goudkleur. Een luxe set met 2 labels, op het voorste label de naam tussen de gouden spetters.  Op de achterzijde is voldoende ruimte voor al jullie teksten. Ook de achterzijde van deze labeltjes kan bedrukt worden. Niet zo’n fan van de kleuren? Geen probleem, wij passen de kaartjes helemaal naar jullie wens aan.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord of zijde strik in kleur naar keuze.   Wij leveren van te voren het waxkoord of het zijdelint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, , ,

productsoort