Sophie

Boom in wit en roze met kinderwagen. Setje van 2 labels

Artikelnummer: G-LB10 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Label kaartjes, hip en trendy. Een luxe set met 2 labels, op het voorste label de naam boven een magisch mooie boom met kinderwagen eronder. Op het achterste label de geboortegegevens trendy weergegeven! Geen fan van de kleuren? We kunnen alles helemaal naar jullie wens aanpassen.

Levering

De label kaartjes worden geleverd als 2 losse kaartjes, en moeten nog door jullie aan elkaar worden geknoopt. Wij leveren ze aan, voorzien van een gaatje en eventueel snijlijntjes voor de hoekjes. Ze kunnen worden afgewerkt met een waxkoord, vlastouwtje of zijden lintje in kleur naar keuze. Wij leveren van te voren het koord, touw of lint bij jullie aan. De afmeting van deze labelkaartjes is (hxb) 15x7,5 cm Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Tinteretto Gesso: onze favoriet! Prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • Conqueror:  Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • MatMC :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.

Extra informatie

jongen-meisje

thema

, ,

achtergrond

kleuren

, ,

stijl

,

productsoort