Tasha

Drieluik geboortekaartje met panterprintje. Dit kaartje is vanwege zijn kleur een erg stoere verschijning. Toch liever een ander kleurtje? Leuk! Laat ons je ideeën weten en we gaan voor je aan de slag.

Artikelnummer: G-DL-012 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Drieluik geboortekaartje met panterprintje. Door middel van het gebruik van de kleuren combinatie zwart en roestbruin is dit een echt opvallend kaartje. Daarnaast is een geboortekaartje met de foto van jullie eigen kindje, altijd uniek! Ben je geen fan van de kleuren? Geen probleem, laat het ons weten, dan passen wij het naar jullie wens aan. Uiteraard is dit kaartje ook in de andere formaten leverbaar. Met andere woorden, samen maken wij het perfecte kaartje voor jullie.

Levering

De drieluikkaartjes kunnen worden voorzien van een los label aan het kaartje gebonden met een touwtje in kleur naar keuze. Maar uiteraard zijn ze zonder het extra label ook heel mooi en apart. De labeltjes worden door ons voorzien van gaatjes, en samen met de touwtjes naar keuze, apart geleverd. De labeltjes dienen door jullie nog om het kaartje te worden geknoopt. De afmeting van de drieluik kaartjes is  11x11, 13x13 cm of een combinatie daarvan voor een langwerpige vorm bijvoorbeeld 11x13 cm. Voor prijzen kijk hier. Er kan gekozen worden uit verschillende papiersoorten:
  • Conqueror: onze favoriet. Dit papier heeft een ongestreken, lichte lijnen, structuur.
  • Sulfaat :  glad, iets glimmend papier met een mooie strakke uitstraling
  • Parelmoer : dit papier heeft een subtiele, luxe glinstering. Ook perfect voor het creëren van een goud-zilver- of brons-look.
  • Tinteretto Gesso: prachtige ongestreken papiersoort met een lichte, bobbelige structuur. Dit papier zorgt voor een natuurlijk stoere uitstraling.
  • HVO: Hout Vrij Ongestreken papier, een minder glad papier dan het sulfaatpapier, met een mooie, natuurlijk robuuste uitstraling. Het dikste papier uit onze collectie.
  • Kalk: een prachtige semi-transparante papiersoort. Het papier leent zich goed voor om gebruikt te worden als een inlegvel bij een kaart, of als extra label om het kaartje een luxe uitstraling te geven. Kan alleen bedrukt worden met heldere kleuren en zwart.

Extra informatie

thema

, ,

kleuren

,

stijl

, ,

productsoort